- Actie -
  Heerlijk op z'n
Hollands

Add a little sparkle
to every day!

Trots kunnen wij u vertellen dat vanaf 1 december Ligne de Beauté, naast de verzorgingsproducten van A/N/G, nu ook behandelingen van dit jonge merk van oerhollandse bodem heeft.

Aandacht geven aan je huid is net zo belangrijk als gezond eten en sporten. A/N/G Cosmetics maakt niet alleen intelligente producten die de huid mooier maken, maar besteedt ook aandacht aan een simpele, urban verpakking. Aan verjonging en vernieuwing van de huid die je ook echt kunt zien, én aan het milieu en een bewuste levensstijl. Want als je kritisch consumeert, wil je ook weten wat je op je huid smeert.

Je huid voeden we letterlijk met de beste ingrediënten en treatments. Beschermen, verjongen en revitaliseren zijn de kernwoorden van A/N/G. Wij benaderen de huid niet vanuit anti-aging standpunt, maar houden de huid zo lang mogelijk gezond met ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Met de Essentials van A/N/G Cosmetics voed je bovendien je zintuigen, want de producten zijn erg lekker in gebruik.

Lift Up Cell Renewal Treatment

Huidveroudering zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen afneemt. Je huid verliest vitaliteit en de mogelijkheid om vocht vast te houden. Na verloop van tijd ziet je huid er vaal en droog uit en rimpels worden zichtbaarder. 

Tijdens de Lift Up Cell Renewal zorgt het Cell Renewal Mask Pure Collagen ervoor dat het celvernieuwingsproces van je huid gestimuleerd wordt. Dit masker werkt regenererend, verbetert de elasticiteit van je huid en zorgt voor intense hydratatie waardoor rimpels verminderen en je huid er jonger en stralender uitziet.  

Direct & zichtbaar resultaat: je huid heeft direct een jongere uitstraling. Je huid voelt gelift en ziet er ook steviger uit. Je ervaart een algehele verbeterde huidconditie met minder diepe lijntjes en rimpels. 

LIFT UP YOUR SKIN, LIFT UP YOUR SPIRIT

Deze behandeling is in de maand december te boeken met €10,- korting!

Lift Up Cell Renewal Treatment nú voor €95,-

Lift Up Eye Treatment

Het Lift Up Eye Treatment van A/N/G bestaat uit twee eye-sheetmaskers gemaakt van pure collageenvezels. Ze worden geactiveerd door een serum van hyaluronzuur. De combinatie van collageen en hyaluronzuur zorgt voor een zachte, gladdere oogcontour. Fijne lijntjes verminderen. De huid wordt voller en frisser omdat de natuurlijke vochtbalans verbetert.


Lift Up Eye Treatment is verkrijgbaar in deze feestelijke verpakking voor €14,95

Uiteraard zijn er nog meer geschenksets of een cadeaubon in iedere gewenst bedrag verkrijgbaar.

Graag tot ziens bij Ligne de Beauté

 Acties geldig van 1 t/m 31 december 2019  
Bij gratis actie artikelen geldt: zolang de voorraad strekt. 
Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Wij werken uitsluitend met producten van:

© Ligne de Beauté