Acties


December 2017

De decembermaand is een maand van samenzijn en elkaar net wat meer geven, cadeaus ontvangen. In deze tijd focussen wij ons in de salon op dat extraatje wat je jezelf soms eens wil geven. Met de Age Summum behandeling geef je je huid dat extraatje door de meest ultieme anti-aging ingrediënten te ervaren. Ook de Hydra Summum is een product wat je huid het meest ultieme biedt op gebied van vocht. Kortom: cadeaus, luxe en aandacht staan bij ons centraal!
 
Nieuw
Crème Hydra Summum
Water de bron van leven.
Een cel bestaat voor 70% uit water en daarmee is water een essentieel element van celleven. Met de jaren daalt het hydratatie niveau. Deze daling heeft een zichtbaar verouderingseffect op de huid.
Daarom lanceert Guinot het summum op het gebied van hydratatie. De innovatie HYDRA SUMMUM herstelt het hydratatie niveau optimaal voor een jeugdigere uitstraling door het Hydrologic Complex


Verkrijgbaar voor €90,- in de maand december voor €85,-

Age summum – Anti Aging Treatment
Uw gezicht jaren jonger laten lijken
Een behandeling die technologie en exclusieve grepen combineert voor een zichtbaar resultaat op de verouderingsverschijnselen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger en worden lijntjes verminderd.


Uw schoonheidsresultaten
- Uw rimpels en lijntjes worden onmiddellijk gladgestreken (- 39,7%* rimpels).
- Uw huid wordt verstevigd (+ 48,7%** elasticiteit).
- Uw gezicht straalt weer

 


Nu bij boeken van de Age Summum behandeling een voucher van €7,50  Deze is in te leveren op de Age Summum/Hydra Summum/Serums.
Wees er snel bij!


Wij wensen u een hele fijne feestdagen!


Stralend de feestmaand tegemoet

Stralend de feestmaand tegemoet met onze kuur van Microdermabrasie en  IPL huidverjonging.

In een kuur van 5 behandelingen zorgen wij ervoor dat uw huid weer een mooie en gezonde uitstraling krijgt

Wat is Microdermabrasie precies?


Vertoont je huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is deze behandeling een uitstekende oplossing. Door een Microdermabrasie behandeling verdwijnen oneffenheden en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Een Microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om je huid structureel te verbeteren.

Na een Microdermabrasie behandeling (of kuur) ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes
 

Hoe werkt IPL huidverjonging?

IPL is een pijnloze en effectieve behandeling voor huidverjonging. Het hoog energetisch gepulseerde licht uit ons IPL-apparaat wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor vervaagt het pigment, verdwijnen bloedvaatjes en worden de huidporiën fijner. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en nieuw collageen aangemaakt. Hierdoor zal de huid frisser en jonger tonen en de textuur van uw huid aanzienlijk verbeteren.


Deze kuur bestaat uit
5 behandelingen
die wij wekelijks doen

De behandeling:

- Reinigen van de huid
- Microdermabrasie van gelaat en hals
- Huidverjonging IPL
- Verzorgende crème 

 KUUR VAN 5 BEHANDELINGEN €350,-

BOEK UW KUUR VAN 5 BEHANDELINGEN EN ZORG VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE HUID!


DAG LOVE HANDLES, DAG BUIKJE, HALLO STRAKKE BILLEN!

Breng voor uw complete look ook eens een bezoekje aan onze benedenburen: VANDERHORSTHAIRSTYLERS

Wij werken met de volgende producten:

Created by: InnovationICT